Ingyenes e-könyvtár

A másik életem - Demcsák Zsuzsa

Legjobb A másik életem A pdf fájl itt található

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2014
MÉRET: 12,27
ISBN: 9789632933931
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Demcsák Zsuzsa

Leírás:

A másik életem leírása "Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben maradjon. Semmi nem volt ennél fontosabb. Nem maradt egyben a családom, de ma újra boldog életet élek." Demcsák Zsuzsa könyvében eddig még nem ismert, a képernyőn soha meg nem mutatott életét tárja az olvasók elé. A televíziós műsorvezető saját életéből vett példákon keresztül beszél a családon belüli erőszakról, sorstársaival készített interjúival pedig a téma súlyosságára kívánja felhívni a figyelmet. Megrázó erejű könyv és őszinte vallomás Zsuzsától, nőktől, mindenkinek!

... 3315 Ft a lira.hu-nál. (Memoár, életrajz, interjú; kiadás éve: 2014; 224 oldal) Olvasson bele a könyvbe! A MÁSIK ÉLETEM a SZÓRAKOZTATÓ IRODALOM kategóriában - most 2 ... A másik életem Archives - Page 2 of 2 - FourFourTwo.hu ... .967 Ft-os áron elérhető. Ülsz az autóban, szereted az utazás paradoxonát, amikor eldönthetetlen, te haladsz vagy a táj benned, kívül vagy-e magadon, vagy valóban van valaki, aki téged szemlél, míg hiszed, hogy haladsz valamerre. A kormányba eleinte szinte kapaszkodsz, merev a hátad és az egész testeddel érzed az autót, a farpofákon felnevetsz, mert igaz, hogy érzik azok is a kavicsokat, amiken . ... A másik életem | Nőkért.hu ... . A kormányba eleinte szinte kapaszkodsz, merev a hátad és az egész testeddel érzed az autót, a farpofákon felnevetsz, mert igaz, hogy érzik azok is a kavicsokat, amiken ... A másik életem (ekönyv) 2 390 Ft. A másik életem (ekönyv) mennyiség. Kosárba teszem. Cikkszám: 9789632933870 Kategóriák: e-könyv, fikci ... Demcsák Zsuzsa új könyve jelent meg A másik életem címen. A 224 oldalon megjelent könyv kitűnő olvasmány. A másik életem leírása "Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben maradjon. Semmi nem volt ennél fontosabb. Nem maradt egyben a családom, de ma újra boldog életet élek." Másik életem. Főkategória: Másik életem 2017. május 20. Magyar energiabomba Itáliában Szerző: Kocsi Ilona. Vannak még csodák! És véletlenek! Semperger-Sommariva Kinga története erre példa. Az ismert magyar vállalkozó most Itáliában él, s szárnyal tovább.... Demcsák Zsuzsa: A másik életem [eKönyv: epub, mobi] 0% kedvezménnyel csak 2390 Ft a lira.hu-nál. (Riport, publicisztika; kiadás éve: 2014; oldal) Olvasson bele a könyvbe! Demcsák Zsuzsa - A másik életem leírása "Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben maradjon. Semmi nem volt ennél fontosabb. Nem maradt egyben a családom, de ma újra boldog életet élek." Multimediapláza - E-könyvek - Memoár, interjú - A másik életem | „Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben maradjon. Semmi nem volt ennél fontosabb. Nem maradt egyben a családom, de ma újra boldog életet élek.

Demcsák Zsuzsa könyvében eddig még nem ... A másik életem, szerző: Demcsák Zsuzsa, Kategória: Riport, publicisztika, Ár: 30.72 RON Koronavírus tájékoztató Könyv e-könyv Antikvár Idegen nyelvű Zene Film Ajándék, utalványok Demcsák Zsuzsa: A másik életem, "Talán a múlt miatt akarok segíteni másokon. Olyan nőkön, asszonyokon, akik hozzám hasonlóan az életüket adták volna azért, hogy a családjuk egyben mara A másik életem nem egy szenzációhajhász regény, ami a celebek közti szexuális aktusok felidézésével nyerné meg magának az olvasót. Ez a könyv sokkal komolyabb annál, hiszen értéket és megannyi fontos információt közöl, és olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amit magunktól talán észre sem vennénk. A másik életem az elmélet, a lecke, amit sosem tanultam meg, mert mindig a saját élet-definícióim szerint haladtam. A másik életem az, amit megkaptam oltóanyagként, amikor gyerek voltam. Amikor beoltottak minden bántódás, vagy életvihar ellen, és levetíttetek nekem egy csodás filmet a jövőről, ahol magamat nézhettem. „A Játékszín a fél életem, s a másik felem a családé" Hliva Éva. Az Angyalok nem sírnak című darabot mutatta be a gyöngyösi amatőr társulat a színház világnapja alkalmából. A Játékszín vezető rendezőjével, Gyurosovits-Petheő Csillával beszélgettünk. Aktuális DEMCSÁK ZSUZSA A MÁSIK ÉLETEM KÖNYV ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Demcsák Zsuzsa: A másik életem Athenaeum Kiadó, Budapest, 2014 224 oldal, teljes bolti ár 3490 Ft ISBN 978 963 293 3931. Demcsák Zsuzs...