Ingyenes e-könyvtár

A horgolás technikáinak enciklopédiája

könyveket A horgolás technikáinak enciklopédiája Az epub akkor válik elérhetővé számodra, ha regisztrálsz a weboldalunkra

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2014
MÉRET: 9,94
ISBN: 9789634060413
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ:

Leírás:

A horgolás technikáinak enciklopédiája leírása Fedezzük fel az újdonságokat, sajátítsuk el az áttört és a csipkehorgolás, a többszínű minták, a különböző formájú motívumok készítési módját, ismerkedjünk meg a seprű- és a villahorgolással.

...ika7604, eri55 és 11 további tag kedveli mithogyan Állandó Tag ... Jan Eaton: A horgolás technikáinak enciklopédiája | bookline ... . Könyv: Jan Eaton - Jan Eaton: A horgolás technikáinak enciklopédiája - Átfogó illusztrált útmutató a horgolástechnikákh Megmutatjuk, hogy hol és mennyiért kaphatod meg a keresett könyvet. Sziasztok! Van akinek esetleg megvan JAN EATON: A HORGOLÁS TECHNIKÁINAK ENCIKLOPÉDIÁJA 2014 évi kiadvány?? Én szeretném megvenni, de igazából tudok horgolni, illetve az alapokkal , pálcákkal tisztában vagyok! Éppen ezért az lenne a kérdésem attól akinek már megvan, hogy csak az alapokat magyarázza vagy mintákat is?? A kötés technikáinak enciklopédiája a Fonal paradicsom webáruház Kötés kategóriájában, kedvező, 3.990 Ft-os áron. Hiszem, hogy az alkotás a mindennapok része le ... Jan Eaton: A horgolás technikáinak enciklopédiája | bookline ... .990 Ft-os áron. Hiszem, hogy az alkotás a mindennapok része lehet. Időt kell szakítan unk rá a munka és a gyerekek mellett is, mert ez az, ami szebbé teszi az átlagos napokat. Elűzi a rossz kedvet, kiűzi belőlünk a házisárkányt, és boldoggá tesz nem csak minket, hanem szeretteinket is.