Ingyenes e-könyvtár

A Péter-templom karnagya - Láng György

Láng György könyveket A Péter-templom karnagya Az epub akkor válik elérhetővé számodra, ha regisztrálsz a weboldalunkra

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI DOC
DÁTUM: 2011
MÉRET: 3,65
ISBN: 9789639996465
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Láng György

Leírás:

A Péter-templom karnagya leírása Róma az ezerötszáznyolcvanas évekre zenei világközponttá fejlődött, s ez Palestrina munkásságának köszönhető elsősorban. Tehetséges zeneszerző nemzedék nőtt fel az Örök Városban. Palestrina műve hatalmas hagyomány, utolsó láncszeme, összefoglalása a több évszázados egyházzenei örökségnek. 1585-ben hatalmas népünnepély zajlott a Szent Péter-székesegyház előtti főtéren. Monumentális márványobeliszket állítottak föl, csúcsára erősítették a szent kereszt egy darabját, s a pápai énekkar Palestrina egyik himnuszát adta elő, a szerző vezényletével. Ez a könyv, amely a zenei kalandregénynek egyik legizgalmasabb darabja, Palesztrina mozgalmas életének története.

... sorsának hallatlanul élvezetes, izgalmas regénye ... A PÉTER-TEMPLOM KARNAGYA - lira ... . Könyv ára: 1710 Ft, A Péter-templom karnagya - Láng György, Róma az ezerötszáznyolcvanas évekre zenei világközponttá fejlődött, s ez Palestrina munkásságának köszönhető elsősorban. Tehetséges zeneszerző nemzedék nőtt fel az Örök Városban. Palestrina műv Láng György - A Péter-templom karnagya - Palestrina életregénye. lang-gyorgy-a-peter-templom-karnagya-palestrina-el ... Láng György: A Péter- Templom karnagya - Könyv ... . lang-gyorgy-a-peter-templom-karnagya-palestrina-eletregenye_1aa62bfa.jpg. Raktáron Raktáron . Noran Libro Kiadó, 2011254 oldalISBN: 9789639996465 . Részletes leírás » Megosztás: Értékeld elsőként. 1 590 Ft. A Péter- Templom karnagya. Szerző(k): Láng György Palestrina életregénye. Noran Libro, 2011. 252 oldal. kartonált. ISBN: 9639996465. Értékelés: Tetszik Neked a/az Láng György - A Péter- Templom karnagya című könyv? Oszd meg másokkal is: Nem találod a tankönyvet, amit keresel? ... A Péter-templom karnagya Palestrina életregénye Láng György. 1585-ben hatalmas népünnepély zajlott a Szent Péter-székesegyház elõtti fõtéren. Monumentális márványobeliszket állítottak föl, csúcsára erõsítették a szent kereszt egy darabját, s a pápai énekkar Palestrina egyik himnuszát adta elõ, a szerzõ ... Multimediapláza - E-könyvek - Történelmi regények - A Péter-templom karnagya | 1585-ben hatalmas népünnepély zajlott a Szent Péter-székesegyház előtti főtéren. Monumentális márványobeliszket állítottak föl, csúcsára erősítették a szent kereszt egy darabját, s a pápai énekkar Palestrina egyik himnuszát adta elő, a szerző vezényletével.
Róma az ... A Péter-templom karnagya E-KÖNYV leírása. 1585-ben hatalmas népünnepély zajlott a Szent Péter-székesegyház elõtti fõtéren. Monumentális márványobeliszket állítottak föl, csúcsára erõsítették a szent kereszt egy darabját, s a pápai énekkar Palestrina egyik himnuszát adta elõ, a szerzõ vezényletével. A Tamás-templom karnagya, szerző: Láng György, Kategória: Életrajzok, Ár: 2 659 Ft A PÉTER-TEMPLOM KARNAGYA - PALESTRINA ÉLETREGÉNYE - Róma a nyolcvanas évekre zenei világközponttá fejlődött, s ez Palestrina munkásságának köszönhető elsősorban. A zenetörténet szálainak összekuszálódásáról tanúskodik, hogy ugyanakkor, amikor kibontakozott a Palestrina-stílus a maga t...